Bedrijf3b

Werken bij Brouwer Projectstoffering

Brouwer Projectstoffering heeft momenteel de volgende vacature: 


ERVAREN STOFFEERDER

Brouwer Projectstoffering Woudenberg zorgt voor professionele en vakkundige stoffering van kantoren, zorginstellingen en andere plekken waar intensief gewerkt wordt. We zijn actief in Midden-Nederland, opdrachtgevers zijn bedrijven en non-profit organisaties van 10 tot 10.000 medewerkers. Steeds meer klanten kiezen Brouwer Projectstoffering en daarom zoeken wij versterking.

Een stoffeerder van Brouwer is veelzijdig en kan diverse vloeren leggen zoals PVC, linoleum en tapijt. Daarbij werk je nauwkeurig, vakkundig en efficiƫnt. Kwaliteit leveren is je tweede natuur.

Brouwer biedt goede arbeidsvoorwaarden (natuurlijk), maar ook veel afwisseling en uitdaging. Onze projecten zijn soms klein, dan weer zeer groot. In alle gevallen werken we met elkaar aan vakwerk. Onze organisatie is professioneel georganiseerd, de projectregie is strak.

Interesse? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met Benno Brouwer, eigenaar, telefoon 06 5128 0289.


JUNIOR STOFFEERDER, IETS VOOR JOU?

Misschien weet je niet zo goed welk beroep bij je past, maar houd je wel van aanpakken en wil je werken en in de praktijk leren van een vak combineren. Dan is stoffeerder bij Brouwer Projectstoffering vast iets voor jou. Je gaat onder begeleiding van ervaren collega's diverse vloeren leggen. Stap voor stap krijg je het vak onder de knie en leer je steeds meer. Stofferen is een beroep met toekomst! Iets voor jou? Vul onderstaand formulier in of neem contact op met Benno Brouwer, eigenaar, telefoon 06 5128 0289.

Sollicitatieformulier

Werken bij Brouwer begint met solliciteren via dit formulier. We nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

213